Зарегистрирован: 18 июн 2009, 21:56 Сообщений: 225 Откуда: Город, где не заснеш... Награды: 1 Мой МД: SE Баллы репутации: 49
Ну зовсім не бачу тут ножа.Як ним користуватися-де робоча поверхня??І такої верхньої частини не бачив-дуже не зручно користуватися.Мені вважається уламок якоїсь посудини,може ритуальної...Часовий прошарок:..мені здаеться,що якісь кочові народи-орнамент схожий на аланів..Було б не погано знати регіон знахідки.. З повагою.
_________________ Копатель помни: не закапываеш ямки - и твою ПОСЛЕДНЮЮ ЯМУ никто не зароет!
Зарегистрирован: 18 июн 2009, 21:56 Сообщений: 225 Откуда: Город, где не заснеш... Награды: 1 Мой МД: SE Баллы репутации: 49
Да ,гарна у Вас місцевість..Дуже багато прошарків намішав там час.. Перерив я свій архів і не знайшов вашого предмета на сторінках книжок...Бронзовий вік не дуже радував різномаїттям виробив..Ножі теж більш менш однотипні.. Але ,велика сила "павутиння" На теренах Інтернєту натрапив на матеріал по Білозірському періоду "бронзи".№386.Досить схожий на Ваш..http://www.antika-best.com/gal.php?begin=91 Думаю що не часта знахідка Але ..познущались з неї ссільхозмашвандали. Шукайте інші частини.. А всеж на, мою думку,не зручній він у користуванні Удачі. З повагою .
_________________ Копатель помни: не закапываеш ямки - и твою ПОСЛЕДНЮЮ ЯМУ никто не зароет!
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1